Toetsen

Hier vind je de bladmuziek voor het toets instrument dat het beste bij jou past. En of het nu om de piano, akkordeon of het orgel gaat. Of dat je juist opzoek bent naar een speciale componist of serie? Lesmateriaal voor beginners of stukken voor meer gevorderden.

Componisten

Serie

Bladmuziek voor Toetsinstrumenten

Wanneer u denk aan een toetsinstrument, dan zult u waarschijnlijk als eerste aan de piano denken. Op Bladmuziekplus.nl verkopen wij echter ook bladmuziek voor andere toetsinstrumenten. Bladmuziek voor bijvoorbeeld de accordeon, harmonium, orgel, keyboard en klavecimbel, vindt u ook op onze website. Een compleet aanbod voor de toetsenist die graag eens wat nieuws uitprobeert of op zoek is naar zijn favoriete muziekstukken!

Pianomuziek voor beginners

De piano is een lange tijd geleden uitgevonden in Florence. Tussen 1698 en 1709 door Bartolomeo Cristofori om precies te zijn. Dit ziet u ook wel terug in assortiment, want het aanbod aan bladmuziek voor de piano is enorm. Bent u een beginnende toetsenist en heeft u genoeg van “Vader Jacob”? Kijk dan eens rond in onze shop. Hier vindt u bladmuziek van onder andere Disney, Michael Jackson en The Beatles gericht op beginnende pianisten.

Piano leren spelen

In Nederland zijn er veel mensen die zichzelf piano leren spelen. Dit gaat erg goed, maar uiteraard kunnen ook zij een hulpmiddel gebruiken. Onze lesmethodes zijn hiervoor erg geschikt. Wij beschikken over een groot aanbod aan lesboeken, waardoor u altijd een methode zult vinden die bij u past. Ook kunnen de lesmethodes tijdens de muziekles worden gebruikt.