Strijkers

Hier vind je de bladmuziek voor het strijkinstrument dat het beste bij jou past. En of het nu om de viool, cello of het harp gaat. Of dat je juist opzoek bent naar een speciale componist of serie? Lesmateriaal voor beginners of stukken voor meer gevorderden? Alles is hier te vinden.

Componisten

houtblazers

Mozart

Toetsen

Beethoven

koperblazers

Chopin

gitaar

Schumann

strijkers

Rachmaninov

slagwerk

Bartôk

Lesmethode voor strijkers

altviool

Altviool

kontrabas

Kontrabass

Bladmuziek voor strijkers

Strijkinstrumenten spelen een belangrijke rol in veel muzikale tradities, maar ook nu nog zijn ze een van de belangrijkste instrumenten in een symfonieorkest. Op bladmuziekplus vindt u een groot aanbod aan bladmuziek voor deze instrumentgroep. Zowel voor soloartiesten die net zijn begonnen en nog de nodige ervaring moeten op doen als voor ervaren orkesten die al jarenlang de mooiste stukken opvoeren. Voor alle niveau’s vindt u bladmuziek in onze webshop. Ook voor jonge strijkers die liever eigentijdse muziek spelen of op zoek zijn naar kinderliedjes.

Bladmuziek voor de viool

Op onze website vindt u uiteraard bladmuziek voor de vioolfamilie die bestaat uit de viool, altviool en cello. Deze instrumenten kunnen solo worden ingezet, maar ook onder begeleiding. In de meeste orkesten komen namelijk een groot aantal strijkers voor. De bezetting van een symfonieorkest kan zelfs bestaan uit 38 violen, 14 altviolen en 12 cello’s. Bij bladmuziekplus zijn deze grote aantallen geen probleem.

Andere strijkinstrumenten (of snaarinstrumenten) waarvoor wij bladmuziek kopen zijn: de contrabas, harp en gitaar.

Unieke voorraad bladmuziek voor strijkers

Dankzij onze unieke samenwerking met verschillende uitgevers beschikken wij over een unieke voorraad aan bladmuziek voor strijkinstrumenten. Om ervoor te zorgen dat u het product vindt wat u zoekt, kunt u altijd bellen met onze bladmuziekspecialisten. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies en zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 22.00. Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van een gratis verzending vanaf 20 euro.